Hírek

12

29

péntek
szilveszter_s

12.31. Lámpás szilveszter, Chily Team meets Bottah Rankin

Szilveszter alkalmából egy, a Chily team-től még nem látott/hallott koncepcióval, zenei élménnyel készülünk nektek. Oly sok Psylamp után egy igazán egyedi csavarral szeretnénk titeket áttáncoltatni az új évbe. A zenészek szettjét Bottah Rankin teszi majd kivételessé páratlan ragga mantráival.

12

12

kedd
ChristmasTreeStar

Lámpás karácsony

Számos remek érvünk van, hogy nálunk töltsétek a karácsonyt és két program között csak tiszta ruháért és beigliért ugorjatok haza: a Timur Lenk bemutatja: Jézus Krisztus Szupersztár + Vendég: Zseton Pityu, Fenyőünneprontás 2017, Christmas Eve Special – Dj AdamSalman (Tilos), Harakyru Karácsony, Lámpás Jam

11

08

szerda
lampas11_1

12 éves a Lámpás

November 11-én ünnepeljük 12. szülinapunkat! Persze hogy veletek!

09

05

kedd
szezonnyitas2017

SZEZONNYITÁS, szeptember 7.

Szezonnyitás! Jó jó, igen, eddig is nyitva voltunk, de nem voltak koncertek. vagy legalábbis nem sok. de most aztán a nyár után végre beindul a szokásos koncertdömping. Akikkel kezdünk így nyári utóérzetként: BALATON!

05

15

hétfő
mentalista_s

Mentalista Bűvész Show a Lámpásban

Ilyen sem volt még nálunk! Május 16-án, kedd este a Jam Session előtt: gondolatolvasás, illúzió és misztikum egy interaktív műsorban, Molnár Szabolcs Mentalista Bűvész előadásában.

04

25

kedd

Drastik Putto klipjelenet forgatás a Lámpásban

Gyertek el, hogy minél több ismerős arc köszönjön majd vissza a hamarosan megjelenő, új Drastic Putto klipből!

04

24

hétfő

Lámpás Quiz májusban

Mindenkit szeretettel várunk a Lámpás Quiz játékára, ahova a belépés ingyenes és a főnyeremény egy 5000 forint értékű “Bebaszkupon”

12

18

vasárnap
ChristmasTreeStar

Karácsonyi ünnepek alatt végig nyitva vagyunk

Há még jó hogy! Gyertek mert a pajtásaitok úgyis itt lesznek. Rotyog a forraltbor, sütiket cserélünk, Dj AdamSalman a Tilosból meg muzsikál nekünk egész este.

12

07

szerda
Lámpás_záró_2015_3

Ádi & Szabi rendkívüli pultozása a Lámpásban 11.10.

“Egy nyilvánvalóan felejthetetlen és az emberiség történetében rendkívül emlékezetes estére újra beállunk az oly nagyon szeretett mulató pultja mögé, hogy mindenki megfelelő mennyiségű italhoz és némi pogácsához jusson a “méltán világhírű” Lámpás bár kellemes pincéjében.Gyertek hát, aki idén hiányolt minket, egy este erejéig kárpótolunk titeket! Ollléééé !!” Ádi, Szabi

11

09

szerda
lampastorta2

Lámpás 11. szülinap

11.11-én 11 éves lesz a LÁMPÁS!
11 óra 11 perckor felvágjuk nektek a tortát.